Medewerker Klantenservice Verzekeringen

 • Welten Detachering
 • Amsterdam, Nederland

Medewerker Klantenservice Verzekeringen

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een mooie starterspositie waarin jij kunt laten zien waarom jij een topper bent? Interesseer jij je in verzekeringen en wil jij jouw kennis graag overbrengen? Wil je daarnaast een waardevolle bijdrage leveren aan een organisatie door jouw enthousiasme en professionaliteit? Solliciteer dan snel!

 

Dit is waarom jij graag bij Welten wil werken

1.      Vrijheid in het uitvoeren van je taken en flexibiliteit in je werk.

2.      Een baan met veel ruimte tot ontwikkeling en groei binnen de organisatie.

3.      Collegialiteit en het gezamenlijk bereiken van doelen staan bij ons hoog in het vaandel.

 

Wat ga je doen?

Als Medewerker Klantenservice Verzekeringen ben jij het eerste aanspreekpunt voor eindklanten die contact opnemen met vragen over hun levensverzekering. Als schakel tussen de klant en de verzekeraar ben jij het visitekaartje en weet jij op een prettig positieve manier jouw kennis over te brengen. Samen met je collega's streef je naar een optimale bereikbaarheid en een adequate eerstelijns beantwoording van telefonische vragen en vragen per e-mail.

 

In deze dynamische omgeving is het hard werken en daarom zorgen we voor een goede begeleiding om jou nog beter in je vak te maken. We winden er geen doekjes om; het zal best pittig zijn in de eerste paar maanden, want er komt een hoop op je af. Naast een nieuwe werkomgeving zijn er diverse opleidingen die je gaat volgen, zoals de vakopleidingen Wft Basis en Vermogen. Uiteraard vergroot dit je ontwikkelingskansen binnen deze opdracht en organisatie.

 

Wat bieden we jou?

 • Een fulltime functie van 36-40 uur per week;
 • Een salaris tussen de € 1920 en € 2200 op basis van een fulltime dienstverband
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden; zoals een mobiliteitsbeleid waarbij jij zelf kiest welke vergoeding bij jou past;
 • De mogelijkheid om opleidingen te volgen; toegespitst op jouw expertise, met als doel jouw kennis te verdiepen of te verbreden;
 • Ruimte voor ontspanning en fun; zoals donderdagmiddagborrels, teamuitjes, het Weltenfeest en deelname aan ons vitaliteitsprogramma Welten+;
 • Een open en informele cultuur waarbinnen iedere nieuwe collega zich direct welkom voelt.

 

Waar kom je terecht?

Als Medewerker Klantenservice Verzekeringen kom je terecht op de klantenservice afdeling van onze opdrachtgever in Amsterdam.

 

Over Welten

Onze organisatie is met ruim 600 interim professionals actief voor alle financiële dienstverleners in Nederland, van de bekende grootbanken tot de nieuwste FinTech startups. Via ons opleidingsbedrijf Dukers & Baelemans bieden we een breed assortiment financiële opleidingen. Daarnaast verzorgen we projecten in de vorm van uitbesteding op het gebied van klantcontact, klantprocessen en optimalisatie. We hebben twee hoofdkantoren, in Vessem en Nijmegen, maar zijn dus actief in heel Nederland. Wil je meer weten over Welten? Kijk dan op onze website!

Vereisten

Wanneer zijn wij een match?

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau;
 • Je zoekt verantwoordelijkheid in je functie, waarin je constant uitgedaagd wordt;
 • Je houdt van afwisseling in je taken en weet deze op een juiste manier te managen;
 • Je wil jezelf graag blijven ontwikkelen en staat open voor uitbreiding van je werkzaamheden;
 • En je wil graag een bijdrage leveren aan onze missie; mensen in staat stellen om de juiste financiële keuze te maken op impactvolle momenten;
 • Je hebt (bij voorkeur) relevante werkervaring bij een (levensverzekeraar) en in een klantcontact omgeving. 

Interesse?

Reageer via deze website op de vacature of stuur je CV en motivatie per mail naar Lisanne Postma via recruitment@welten.eu. Heb je nog vragen? Dan kun je altijd contact opnemen met Lisanne via 0683798659.