Medewerker Midoffice WBH

  • Welten Detachering
  • Rotterdam, Nederland

Medewerker Midoffice WBH

Omschrijving

Heb jij al ruime ervaring binnen de hypothekenbranche en wil je graag aan de slag met meer complexe dossiers? Kan je creatief denken en ben je altijd op zoek naar een oplossing? Dan is de functie van medewerker Midoffice WBH misschien iets voor jou! 

 

Jouw werkomgeving
Als medewerker Midoffice WBH kom je te werken in een team met 23 collega’s. Met elkaar zorgen jullie dat de vaak complexe vraagstukken worden opgepakt en correct worden afgehandeld. 

 

Wat ga je doen?
Als medewerker Midoffice WBH ben je verantwoordelijk voor de complexere wijzigingen op bestaande hypotheken. Je behandelt dossiers met betrekking tot hoofdelijk ontslag, toevoegen van schuldenaars en 2e hypotheken en verhogingen. Ook ben je verantwoordelijk voor het beoordelen van zelfstandig inkomen (ZZP, VOF, BV, NV) zonder inkomensverklaring. Ieder dossier is anders. Het vraagt dus het nodige van je creatieve denkvermogen om de juiste informatie te verkrijgen zodat je een klant goed kan helpen. In deze functie heb je veel contact met geldverstrekkers en het intermediair. 

Vereisten

Wat heb je nodig voor deze functie?

Je bent iemand die creatief kan denken en op deze manier probeert om oplossingen te vinden voor de klant. Je bent communicatief sterk en je gaat zelfstandig op zoek naar de juiste informatie. Je houdt ervan om complexe vraagstukken op te lossen en je kan goed verbanden leggen. 

 

Daarnaast
• Heb je meerdere jaren ervaring in de hypothekenbranche, bij voorkeur als acceptant
• Ben je in het bezit van je basiskennis Hypotheken, WFT basis en Hypotheciar Krediet
• Heb je een uitgebreide kennis van QSP

 

Over Welten

Onze organisatie is met ruim 600 interim professionals actief voor alle financiële dienstverleners in Nederland, van de bekende grootbanken tot de nieuwste FinTech startups. Via ons opleidingsbedrijf Dukers & Baelemans bieden we een breed assortiment financiële opleidingen. Daarnaast verzorgen we projecten in de vorm van uitbesteding op het gebied van klantcontact, klantprocessen en optimalisatie. We hebben twee hoofdkantoren, in Vessem en Nijmegen, maar zijn dus actief in heel Nederland. Wil je meer weten over Welten? Kijk dan op onze website!

 

Interesse?

Hebben we jouw interesse gewekt? Stuur je CV en motivatie naar m.popal@welten.eu of neem contact op met Mansur Popal (06-22095370).