Specialist Klantenservice Hypotheken

  • Welten Projecten
  • Nijmegen, Nederland

Specialist Klantenservice Hypotheken

Omschrijving

Beschik jij over uitstekende communicatieve vaardigheden en heb je een groot inlevingsvermogen? En heb je daarnaast affiniteit met hypotheken en ervaring met (telefonisch) klantcontact? Als specialist klantenservice bij Welten kun je met flexibele werktijden direct aan de slag!

Als specialist klantenservice benader je proactief klanten met een risicovolle hypotheek. Uit onderzoek blijkt namelijk dat veel mensen niet precies weten wat er gebeurt als hun aflossingsvrije hypotheek het einde van de looptijd bereikt. Bij de meeste banken moet dan de lening worden terugbetaald. Door op tijd maatregelen te treffen kunnen mogelijke problemen in de toekomst worden voorkomen. Je maakt de klant bewust van de mogelijke risico’s en adviseert om direct een afspraak te maken met een hypotheekadviseur. Als specialist klantenservice sta je klanten meestal telefonisch te woord, maar er worden ook andere kanalen ingezet, zoals chat en e-mail. Je maakt gebruik van de verschillende systemen van Welten en de opdrachtgever, waarbij het belangrijk is dat je nauwkeurig werkt.

Vereisten

  • Je bent in het bezit van Wft Basis en Wft Hypothecair Krediet, of je bent bereid deze te behalen;
  • Je hebt overtuigingskracht, je weet mensen te enthousiasmeren en in beweging te krijgen;
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Je beschikt over een groot inlevingsvermogen en een servicegerichte houding; 
  • Je hebt affiniteit met hypotheken;
  • Ervaring met (telefonisch) klantcontact is een pre;
  • Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar;
  • Je werkt minimaal 1 avond in de week en 1 zaterdag per maand.

Wat hebben wij jou te bieden?

Uiteraard bieden wij je goede arbeidsvoorwaarden en is er voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Onze afwisselende werkomgeving biedt volop doorgroeimogelijkheden. We organiseren regelmatig borrels, masterclasses en inspirerende events waar jij als medewerker van Welten aan kunt deelnemen. Welten heeft een open, informele en ongedwongen cultuur. Door korte lijnen en een goede teamspirit kunnen we samen elke uitdaging aan. 

Standplaats
Je werkt vanuit ons kantoor in Nijmegen (Oranjesingel 1) of op de locatie van onze opdrachtgever.


Interesse

Heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan via onderstaande button. Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met recruiter Tobias IJsveld via 06-28757428.